PRIMA PAGINA»DESPRE NOI
REPREZENTATII

DESPRE NOI

Cu o experienta de peste un deceniu in domeniul show-biz-ului autohton si international, echipa de cascadori si actori condusa de Vali Vasilescu isi propune sa ofere publicului din Romania un gen de spectacol total nou in tara noastra.

Cu totii suntem de acord ca “actiunea” este un element daca nu indispensabil productiilor cinematografice, atunci macar initiator de interes pentru spectator. Pentru multe productii actiunea a devenit chiar o garantie a succesului si de ce nu, pentru unele povestea pare creata in jurul actiunii si nu invers… Si atunci va intreb de ce sa nu mergem un pas mai departe si sa nu aducem actiunea care garanteaza succesul unui film chiar in fata publicului, la 2 metri de el, LIVE!

In spiritul acestei idei compania noastra a prestat spectacole atat in Bucuresti cat si in provincie, in locatii ca parcul Herastrau, Sala Palatului, Palatul Parlamentului, Romexpo, cetatea Suceava, cetatea Fagaras, Brasov, Sibiu, Focsani, Hunedoara etc. Anul acesta ne-am hotarat sa mergem un pas mai departe si sa creem un spatiu de spectacole dedicat acestui gen de reprezentatii.

Astfel s-a nascut proiectul Basme cu Cai care isi propune ca in urmatorii ani sa ofere publicului bucurestean si nu numai povesti adaptate realist, aducand in fata spectatorului cai, cavaleri si printese, Balauri, lupte si explozii, comedie si actiune, toate impletite astfel incat sa fie pe placul copiilor intre 3 si 70 de ani.

Va asteptam sa impartasiti experienta propusa de noi la Arena Basme cu Cai, in incinta Colosseum Retail Park Chitila

© Copyright Poveste cu cai SRL 2021. Toate drepturile rezervate.