PRIMA PAGINA»DESPRE SPECTACOLUL "BABA SAMCA, TALPA IADULUI"
REPREZENTATII

DESPRE SPECTACOLUL "BABA SAMCA, TALPA IADULUI"

       

       BABA SAMCA PLEACA IN VACANTA!!!!

Duminica, 17 Iunie de la ora 11, spectacolul nostru va avea o reprezentatie in cadrul "Haidook Summer Fest" in localitatea Runcu, la 30 km de Sinaia. Daca si tu esti in vacanta in apropiere, te asteptam la festival!

 

Detalii despre festival gasiti AICI si bilete la spectacolul nostru AICI

 

       Odata ca niciodata, trei copii se ratacesc in padure si sunt prinsi de Baba Samca, vrajitoarea cea urata. In schimbul eliberarii fratilor ei, sora mai mare trebuie sa ii aduca vrajitoarei celei rele un ulcior de apa vie si unul de apa moarta. Pentru a trece toate incercarile, aceasta este ajutata de Calul Nazdravan si Fat Frumos.

        Asa cum v-am obisnuit, si anul acesta am creat inca un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu Fat Frumos, JumatateDeOmCalarePeJumatateDeIepureSchiop, Calul Nazdravan,copii si o vrajitoare zburatoare! Organizat ca de obicei sub forma unui basm realizat filmic, spectacolul doreste sa introduca cateva informatii si personaje din mitologia romaneasca. 

        Scenariul se doreste a fi unul educativ pentru copii, indemnand la cultivarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, si promovand valori ca evitarea prejudecatilor, adevarul si bunatatea.

       

MULTIMEDIA
© Copyright Poveste cu cai SRL 2018. Toate drepturile rezervate.