PRIMA PAGINA»DESPRE SPECTACOLUL "BABA SAMCA, TALPA IADULUI"
REPREZENTATII

UMBRELE ODRASLEI SOARELUI

Sambata 04/04/2020 ora 20:00
Fiul Mariei Sale Soarele vrea sa isi faca un renume si sa nu mai traiasca in umbra tatalui sau. Pleaca deci in lume pentru a-si cauta norocul, dar tatal sau il cauta si in gaura de sarpe pentru a-l aduce inapoi. Un nou spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, marca Basme cu Cai
Arena Basme cu Cai

CUMPARA BILETE UMBRELE ODRASLEI SOARELUI

11 Apr11:00

GIGANTII

Arena Basme cu Cai
25 Apr11:00

PETRU CENUSA

Arena Basme cu Cai

DESPRE SPECTACOLUL "BABA SAMCA, TALPA IADULUI"

        Odata ca niciodata, trei copii se ratacesc in padure si sunt prinsi de Baba Samca, vrajitoarea cea urata. In schimbul eliberarii fratilor ei, sora mai mare trebuie sa ii aduca vrajitoarei celei rele un ulcior de apa vie si unul de apa moarta. Pentru a trece toate incercarile, aceasta este ajutata de Calul Nazdravan si Fat Frumos.

        Asa cum v-am obisnuit, si anul acesta am creat inca un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu Fat Frumos, JumatateDeOmCalarePeJumatateDeIepureSchiop, Calul Nazdravan,copii si o vrajitoare zburatoare! Organizat ca de obicei sub forma unui basm realizat filmic, spectacolul doreste sa introduca cateva informatii si personaje din mitologia romaneasca. 

        Scenariul se doreste a fi unul educativ pentru copii, indemnand la cultivarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, si promovand valori ca evitarea prejudecatilor, adevarul si bunatatea.

       

MULTIMEDIA
© Copyright Poveste cu cai SRL 2020. Toate drepturile rezervate.